Corona tiedote

TIEDOITE                                                                                                        17.3.2020

Pintakäsittely Nokia Oy varautuu koronavirusepidemiaan.

Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä meidän kaikkien elämään. Teemme kaikkemme epidemian vaikutusten minimoimiseksi. Noudatamme hyvin tiukasti THL:n antamia ohjeita.

Tällä hetkellä toimituskyvyssämme ei ole tapahtunut mitään muutoksia. Toimintamme jatku entisellään. Mm. raaka-aine-, työkalu- ja varaosatoimitukset ovat jatkuneet vanhaan malliin. Toistaiseksi koronavirus ei ole vaikuttanut tuotantoomme, mutta tämä saattaa muuttua lähiviikkojen aikana, jos epidemia jatkaa leviämistään ja huonontaa talousnäkymiä.

Olemme varautuneet koronaviruksen leviämiseen ja sen mahdollisesti aiheuttamaan tilanteeseen, jossa työntekijämme olisivat osaksi tai kokonaan estyneet työskentelemään tehtaalla sairauden tai viranomaisten määräämän karanteenin vuoksi.

Pintakäsittely Nokia Oy seuraa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) koronavirusepidemia-ohjeita jatkuvasti ja päivittää omaa ohjeistustaan henkilöstölle tarpeen mukaan.

Olemme ohjeistaneet henkilöstöämme mm:

• työmatkat ja vierailut tehtaallemme on peruutettu toistaiseksi, ei koske tavaraliikennettä
  • suosittelemme tapaamisten hoitamista etäyhteyksien avulla mahdollisuuksien mukaan emme järjestä isoja sisäisiä kokouksia
  • kehotamme henkilöstöämme rajoittamaan vapaa-ajalla matkustamista ja osallistumista erilaisiin vapaa-ajan tilaisuuksiin seuraavien viikkojen aikana
  • hyvän käsihygienian noudattamisesta
  • välttämään sairaana kotoa poistumista
  • käytössämme on ”oma ilmoitus esimiehelle” poissaolomahdollisuus

Pintakäsittely Nokia Oy:llä on THL:n ohjeiden mukainen HR:n, viestinnän ja liiketoiminnan johdon henkilöistä koottu varautumisryhmä, joka vastaa mahdolliseen tartuntatautiepidemiaan valmistautumisesta.

Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkoin ja pidämme teidät ajan tasalla.

Terveisin

Ari Suoniemi

toimitusjohtaja, Pintakäsittely Nokia Oy

Metallin pinnoitusta yli 40 vuoden kokemuksella.